Turorienteringsstart

Nå er det tid for turorientering igjen! Alle postene står ute fra lørdag 4. april. Det er mulig at noen områder blir gjort tilgjengelig på nett tidligere, hvis de ferdigstilles før. (OPPDATERING: Alle områder klare 2. april.) Åpningsarrangementet sløyfes.

I år oppfordrer vi alle til å bruke nettløsningen, både i forhold til kjøp, nedlastning og registrering. På turorientering.no/nesol kan man både kjøpe umiddelbar nedlastning av turer/pakker eller bestille hjemsending av den tradisjonelle tur-o-konvolutten. Det vil også være mulig å bestille hjemsending av tur-o-konvolutten over tlf. 97116341 (Knut Engen) for de som ikke har mulighet til å kjøpe på nett. Kjøp av tur-o-konvolutt i butikk vil opphøre, på grunn av smittevern.

For at vi skal få lov til å holde turorienteringen i gang, må vi ta noen forhåndsregler når vi skal ut på tur. Husk at myndighetenes pålegg om smittevern skal overholdes! Man kan gå alene eller med familien. Hold minst 2 m avstand fra andre. Ikke ta på postene.

Er du ny til turorientering eller kunnskapene begynner å ruste, anbefales det å skrive ut denne oversikten for karttegnene som en referanse.

Vi ønsker alle en god sommer og mange fine turer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s