Resultater fra sommerkarusell

Det stilte 25 løpere til start i småyr ved Ginghytta, en km nordvest for Ellingsjøen. Vanskelig kunne det jo være, da et sjeldent PM var tilstede; som forklarte mer eller mindre at mye var omvendt av det som var på kartet. Gult er grønt, små stier er store og omvendt. Og lysløypa ble tatt ned for 13 år siden, om man skulle lure. Og for å totalforvirre så ligger ikke sjøen på det laveste punktet, noe som kanskje er vanlig i resten av Raumarriket, men her liker vi å ha den tilnærmet midt i skrålia. Det kom uansett nok folk i mål til å lage en resultatliste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s